MUĞLA / BODRUM - Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu

Şbt

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen "İstiklâl Marşı'nın Tamamını Ezbere Güzel Okuma Yarışması" kapsamında okulumuzda 1. olan 2-A sınıfı öğrencimiz Yılmaz Alpay HALAT, ilçede okulumuzu temsil ederek Bodrum'da 4. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

BİLİM SANAT MERKEZİ öğrenci tanılama sınavı sonucunda BİLSEM'e genel yetenek ve müzik alanında yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimiz :

1-A Sınıfı öğrencilerinden Ethem Can LİMONCUOGLU , Ahmet Berat UĞURLU ve 2-B Sınıfı öğrencilerinden Aras AYDIN Genel Yetenek Alanı ,  2-C Sınıfı öğrencilerinden  Zeynep Ela DURAR ise Müzik Yetenek Alanında başarı göstermişlerdir.

Eyl

MEB tarafından gönderilen ders ve yardımcı kaynak kitaplar öğrencilerimizle buluştu.

Ara

Okulum Bir(İnci) Projesi kapsamında masa değerlendirmelerinden yeterli puanı alarak Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu saha ziyaretine kalmaya hak kazandı.

Ara

1-C Sınıf Öğretmeni Şenay TAN´ın koordine ettiği STEM çalışmaları kapsamında; öğrenciler atıl durumda olan malzemeleri kullanarak araç tasarladılar. STEM çalışmaları 1-C de devam etmektedir.